Humax iRHD-5300c interactieve HD TV decoder retour product

€ 109,00
-37%
€ 69,00
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

LET OP, dit is een retourartikel, geheel compleet incl wettelijke garantie.


Nieuw in doos verkrijgbaar voor €109,-.


De Humax IRHD-5300C is uitermate geschikt voor iedereen die wil genieten van HDTV maar geen behoefte heeft aan een ontvanger met ingebouwde harde schijf. De IRHD-5300C biedt je echter wel de mogelijkheid om programma's op te nemen, te pauzeren of terug te spoelen. Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV (afhankelijk van je TV-aanbieder).

Je persoonlijke digitale videorecorder

De HUMAX IRHD-5300C is voorzien van 2 USB-poorten aan de achterzijde waarop een externe harddisk kan worden aangesloten. Je kunt dan al je favoriete programma's in de hoogste digitale kwaliteit opnemen.

Time Shift Recording. Live uitzending pauzeren

Als je een externe harddisk aansluit op je ontvanger kun je niet alleen opnemen, je kunt ook een live uitzending pauzeren (timeshift). Met één druk op de knop zet je het lopende programma stil, met 'n volgende druk op de knop laat je het programma hervatten waar je had stilgezet. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld even een telefoontje moet beantwoorden. Bovendien kun je tijdens een programma terug spoelen zodat je een bepaalde scène nog eens kunt bekijken.

Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max. 1TB. De externe harde schijf wordt niet meegeleverd.

Digitale radio

Met een HUMAX IRHD-5300C kun je niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, je hebt ook toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit. Als je een muziekinstallatie hebt aangesloten hoef je bovendien de TV niet aan te zetten om radio te beluisteren.

TV-Portal: interactieve televisie

De HUMAX IRHD-5300C geschikt voor Interactieve TV. Beschikbaarheid is afhankelijk van je TV-aanbieder. Heb je digitale TV van Ziggo dan kun je via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo biedt. Via Ziggo On demand kun je films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig vanuit je luie stoel.

DLNA

DLNA (Digital Living Network Alliance) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX IRHD-5300C kan samenwerken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten. De HUMAX IRHD-5300C is ook als netwerk mediaspeler te gebruiken.