LG SN8YG Dolby Atmos Soundbar

€ 649,00
-15%
€ 549,00
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving

Beleef een realistische filmervaring met de LG SL8YG. De soundbar ondersteunt Dolby Atmos waardoor het geluid vanuit alle hoeken van de kamer komt. De soundbar zelf stuurt het geluid naar het plafond wat een ruimtelijke geluidservaring geeft. Voor een optimale Dolby Atmos ervaring, sluit je de bar aan op achterspeakers. De meegeleverde subwoofer zorgt dat geluidseffecten extra goed naar voren komen. Via de ingebouwde Google Assistant bedien je de bar met spraakopdrachten. Door de bar te koppelen met de Google Home app op je smartphone, bedien je niet alleen je muziek spraakgestuurd. Je krijgt ook antwoord van de Assistant op al jouw vragen over het weer, verkeer of je eigen agenda.

Wordt ondergedompeld in 3-dimensionaal geluid

De LG Soundbar SL8YG ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X om je echt onder te dompelen in de films waar je van houdt. De SL8YG heeft 440W, 3.1.2 ch Dolby Atmos met een up-firing luidspreker.

Hoge resolutie audio

Hoge resolutie audio levert 96 kHz bemonsteringsfrequenties en 24-bit diepte, die beide bijdragen aan een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring.

LG Soundbar met de Google Assistent built-in

De LG Soundbar SL8YG is 's werelds eerste soundbar die zowel Google Assistant als Dolby Atmos ondersteunt. Met een eenvoudig: "Ok Google" luistert hij naar je spraakopdrachten om informatie te vinden en ga zo maar door. 4K video met hoge resolutie audio Met de technologie om 4K HDR- en Dolby Vision-video's zonder prestatieverlies door te geven, biedt de LG Soundbar SL8YG een complete, hoogstaande kijkervaring.

Chromecast ingebouwd

Stream alle muziek waar je van houdt met ingebouwde Chromecast-technologie. Open een cast-enabled app zoals Spotify, tik op de cast-knop en de LG Soundbar SL8YG speelt deze direct af.

Upgraden naar echte surround

Upgrade je LG Soundbar SL8YG eenvoudig met de optionele SPK8-S. Deze draadloze achterluidsprekers voegen twee audiokanalen toe om het vermogen van je systeem met 140 watt te verhogen. Geniet van een verbeterde, krachtige surround sound-ervaring.

Veelzijdige connectiviteit

De LG Soundbar SL8YG heeft verschillende ingangen en handige opties zoals Dual HDMI, optische aansluitingen en Bluetooth®.


Afmetingen in mm: H 57 B 1060 D 119.