Rowenta AU5020 mobiele airco

€ 519,00
-12%
€ 459,00
AGA
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving

Met de Rowenta Turbo Cool Plus AU5020 - Airco geniet je van snelle en krachtige verkoeling voor ruimtes tot wel 83 m3. Met het compacte design is deze airco gemakkelijk verplaatsbaar en op te bergen. De eco-modus zorgt er ook nog eens voor dat je het energieverbruik beperkt. Deze 3-in-1 airco is een airconditioner, luchtontvochtiger en ventilator in een. De AU5020 is gemakkelijk en snel te installeren dankzij de meegeleverde luchtafvoerslang en een raamafdichtingskit.

Productvoordelen van de Rowenta Turbo Cool Plus AU5020 - Airco

✅ Dankzij een ongelofelijk compact design past deze gemakkelijk verplaatsbare en op te bergen airconditioner in elke ruimte van je huis.
✅ Krachtig
✅ Verkoelen in no-time! De luchtuitlaat aan de voorkant garandeert een snelle verkoeling.
✅ Het gebruik van aardgas R290 zorgt voor weinig impact op het milieu.
✅ Eco-modus
✅ 3-In-1-technologie: airconditioner, luchtontvochtiger en ventilator in een!
✅ Snelle en gemakkelijke installatie (inclusief luchtafvoerslang en raamafdichtingskit).

Krachtig

Zijn hoge verkoelingsvermogen van 2.500 W* / 10.000 BTU** biedt een groot bereik dat geschikt is voor grote ruimtes tot wel 83 m3
* Voor een ruimte op 35°C - 40% HR (EN14511)
** Voor een ruimte op 35°C - 80% HR

Eco-modus

Stelt een temperatuur in van 3°C onder de omgevingstemperatuur, om het energieverbruik te beperken, maar de ruimte wel koel te houden.

Veelzijdig

3-In-1-technologie: airconditioner, luchtontvochtiger en ventilator in een! Turbo Cool + kan worden gebruikt als een airconditioner bij heet weer, als een luchtontvochtiger op vochtige dagen en als een ventilator voor verfrissende ventilatie.